YuMe Hoogeveen

sinds 2017

Welkom op de website van YuMe Sushi & Grill. Ons All You Can Eat Concept gaat u bevallen, zeker weten! YuMe is het Japanse woord voor droom. Of u bij ons ook echt in een droomwereld terechtkomt? Dat laten wij aan u over. Aan het interieur zal het niet liggen dit is licht, fris en trendy, met Oosterse invloeden. Onze koks proberen voortdurend boven zichzelf uit te stijgen. Resultaat: overheerlijke sushi, in ontelbare variaties. Gebaseerd op de verfijnde en traditionele Japanse keuken. Het gezonde alternatief voor wie gemakkelijk en bovenal smakelijk wil eten.

Maar ook diverse vlees- en vissoorten weten de koks van YuMe om te toveren tot verrassende grill-, wok- en frituurgerechten. Begint u al langzaam weg te dromen? Dat is mooi, maar gewoon eens langskomen is natuurlijk nog leuker!

YuMe’s All You Can Eat Concept houdt in dat u bij ons in 2,5 uur tijd onbeperkt kunt kiezen uit meer dan 100 eerlijke Japanse gerechten. Hoe het precies werkt en wat de spelregels zijn vindt u in onze menukaart.

Bij ons kun je

VERWACHTEN

Geniet 2,5 uur lang van onze Sushi en Grill gerechten

1. Heerlijk eten
Geniet volop van onze verse Sushi & Grill gerechten.
2. Gezellige en leuke avond
Bij Yume Hoogeveen maak je er een leuke en gezellige eetavond van!
3. Vriendelijke bediening
Vriendelijk, behulpzaam en snel
4. Gratis parkeren
Je kunt gratis parkeren bij ons.

Sfeerimpressie

YuMe Hoogeveen