Mathijsenstraat 1, 7909 AP Hoogeveen Elke dag van 16:00 tot 22:00 0528-820389

Over ons


Title

Welkom op de website van YUME Sushi & Grill Hoogeveen. Ons All You Can Eat Concept gaat u bevallen, zeker weten! YUME is het Japanse woord voor droom. Of u bij ons ook echt in een droomwereld terechtkomt? Dat laten wij aan u over. Aan het interieur zal het niet liggen dit is licht, fris en trendy, met Oosterse invloeden. Onze koks proberen voortdurend boven zichzelf uit te stijgen. Resultaat: overheerlijke sushi, in ontelbare variaties. Gebaseerd op de verfijnde en traditionele Japanse keuken. Het gezonde alternatief voor wie gemakkelijk en bovenal smakelijk wil eten.

Maar ook diverse vlees- en vissoorten weten de koks van YUME om te toveren tot verrassende grill-, wok- en frituur gerechten. Begint u al langzaam weg te dromen? Dat is mooi, maar gewoon eens langskomen is natuurlijk nog leuker!

YUME’s All You Can Eat Concept houdt in dat u bij ons in 2,5 uur tijd onbeperkt kunt kiezen uit meer dan 100 eerlijke Japanse gerechten. Hoe het precies werkt en wat de spelregels zijn vindt u in onze menukaart.

  • Heerlijk eten, geniet volop van onze verse Sushi & Grill gerechten.
  • Gezellige en leuke avond, bij YUME Sushi & Grill Hoogeveen maak je er een leuke en gezellige eetavond van!
  • Vriendelijke bediening, vriendelijk, behulpzaam en snel
  • Parkeergelegenheid, parkeergelegenheid aanwezig